Ciorba de miel cu usturoi

Printeaza

Ciorba de miel cu usturoi din: carne de miel, unt, ceapa, rosii, usturoi, orez, verdeata, sare.

Ingrediente:Ciorba de miel cu usturoi

  • 800 g carne de miel cu os
  • 100g unt
  • o ceapă
  • 4 roşii
  • 3 căţei usturoi
  • 2 litri apă
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 100 g orez
  • 50 g făină
  • verdeaţă, după gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se trece prin făină şi apoi se rumeneşte în unt, în oala de fiert. Se adaugă ceapa, roşiile tocate, usturoiul şi se sotează 2 minute.

Se adaugă apa şi un praf de sare şi se lasă la foc mare până se face spuma care se înlătură. Apoi, se fierbe la foc mic timp de 90 de minute.

Se adaugă sucul de lămâie şi orezul, se mai lasă pe foc 20 de minute, amestecând pentru a evita lipirea orezului. Se serveşte cu verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de miel cu usturoi
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.