Ciorba de miel cu smantana si patrunjel verde

Printeaza

Ciorba de miel cu smantana si patrunjel verde din: apa, bors, carne de miel, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, patrunjel verde, cozi de ceapa verde, sare, orez, galbenus si smantana.

Ingrediente:Retete

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 750 g carne de miel (cap si carne)
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • cozi de ceapa verde
  • sare
  • 3 linguri orez
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Fierbi în apă cu sare capul şi bucăţile de carne de miel. După ce dă în clocot, spumezi şi adaugi morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate mă­runt. Când sunt fierte, torni borşul fiert separat şi strecurat şi pui o frunză de pătrunjel şi cozi de cea­pă verde tăiate fin şi 2-3 linguri de orez spălat.

Laşi să fiarbă orezul şi dregi ciorba. Amesteci gălbenu­şul de ou cu smântână într-un castron şi pui puţin lichid din oală, apoi adaugi amestecul în ciorbă.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.