Ciorba de miel cu mazare

Printeaza

Ciorba de miel cu mazare din: ulei, ceapa, usturoi, radol de miel, zeama de vita, rosii taiate, morcovi, tulpini de praz, apa, mazare, sare, piper, coaja de lamaie, menta, patrunjel.

 

Ingrediente:Ciorba de miel cu mazare

  • 30 ml de ulei
  • 1 ceapa mare, taiata marunt
  • 2 catei de usturoi, taiati marunt
  • 500 g de rasol de miel, taiat in cuburi de 2cm
  • 500 ml de zeama de vita
  • 1 conserva de rosii taiate
  • 3 cartofi medii, curatati si taiati
  • 2-3 morcovi, curatati si taiati cuburi
  • 2 tulpini de praz, taiate inele
  • 3 teline, taiate marunt
  • 500 ml de apa
  • 250 g de mazare
  • sare si piper proaspat negru dupa gust
  • coaja de lamaie rasa
  • 30 g de menta si patrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste ceapa si usturoiul timp de un minut. Prajeste cuburile de miel pana devin maronii.

Adauga zeama de vita si rosiile si lasa la fiert aproximativ o ora pana carnea e aproape moale.

Adauga cartofii, morcovul, prazul, telina si apa si lasa la fiert timp de 15-20 de minute dupa ce da in clocot.

Adauga mazarea, sarea, piperul, coaja de lamaie, menta si patrunjelul si mai lasa inca 5 minute la fiert.

Ciorba de miel cu mazare

Ciorba de miel cu mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.