Ciorba de miel cu gulie

Printeaza

Ciorba de miel cu gulie din: carne de miel cu os, ceapă, pătrunjel, morcovi, telina, pastarnac, gulie, leuştean, sare, piper, smântână, zeamă de lămâie, borş, oua.

 

Ingrediente:Ciorba de miel cu gulie

  • 1 kg carne de miel cu os (picior din faţă, gât sau coaste)
  • 1 ceapă mare
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • câteva frunze de pătrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1 gulie
  • frunze de leuştean
  • sare
  • piper
  • smântână
  • borş
  • ouă

 

Mod de preparare:

Speli carnea bine şi o pui la fiert într-o oală cu apă rece şi puţină sare. Când carnea începe să fiarbă, iei spuma, apoi adaugi în oală ceapa curăţată în­treagă, pătrunjel şi morcov tăiate bucăţele, ţelina, păstârnacul, gulia, tăiate bucăţele.

Laşi să fiarbă până carnea este fiartă bine. Apoi adaugi piper, frunzele de pătrunjel şi leuştean tocate şi opreşti fierbe­rea. Scoţi carnea de pe os şi o pui din nou în oală, tăiată înainte bucăţele.

Fierbi ouăle apoi le cureţi de coajă, le tai bucăţi şi le adaugi în ciorbă, direct în farfurie. Adaugi smântână şi borsul.

Serveşti ciorba cu ardei iute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de miel cu gulie
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.