Ciorba de miel cu bors de putina

Printeaza

Ciorba de miel cu bors de putina din: carne de miel, apa, bors, morcov, telina, ou, sare, patrunjel, orez, smantana, leustean.

Ingrediente:Ciorba de miel cu bors de putina

  • 700 g carne de miel
  • 2I apă
  • 1 I borş de putină
  • 1 ceapă de apă
  • 1 morcov carotă
  • 1 ţelină
  • 1 ou
  • sare
  • 1 pătrunjel
  • 20 g orez
  • 150 g smântână
  • leuştean tocat mărunt

 

Mod de preparare:

Carnea spălată o tai în bucăţi potri­vite şi o pui la fiert în apă cu puţină sare. îndepărtezi spuma formată. Morcovul, ţelina, ceapa şi pătrunje­lul le cureţi, le speli şi le tai bucăţi potrivite.

Adaugi sare după gust. Laşi să fiarbă până când carnea este gata. Scoţi bucăţile de carne, iar peste ele strecori zeama. Adaugi orezul spălat, borşul şi laşi să fiarbă până când orezul se umflă. La sfârşit presari leuşteanul tocat mărunt. Dregi ciorba cu un ou bătut şi cu smântână

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.