Ciorba de miel a la grec cu legume

Printeaza

Ciorba de miel a la grec cu legume din: carne de miel, smantana, morcovi, ceapa, usturoi, telina, patrunjel verde, galbenusuri de ou, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_miel_a_la_grec_cu_legume

  • 1 kg carne de miel fara os
  • 500 g smantana
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 telina
  • 2 radacini de patrunjel verde
  • 4 galbenusuri de ou
  • 2 lamaie
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert în 4 litri apă carnea de miel tăiată în bucăţi potrivite şi zarzavaturile curăţate, spălate şi tocate mărunt. Fierbeţi ciorba la foc potrivit, spre mic. Luaţi spuma de câte ori este cazul.

Când toate ingredientele sunt bine fierte, luaţi oala de pe foc şi adăugaţi smântână amestecată cu gălbenuşurile şi zeama de lămâie. Presăraţi pătrunjel verde tocat înainte de servire.

Ciorba de miel a la grec cu legume

Ciorba_de_miel_a_la_grec_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.