Ciorba de loboda rosie si stevie

Printeaza

Ciorba de loboda rosie si stevie din: loboda rosie, stevie, ceapa, orez, morcovi, cartofi, leustean, ulei si condimente.

Ingrediente:Ciorba de loboda rosie si stevie

  • 10 legături de lobodă roşie
  • 1 legătură de ştevie
  • 1 ceapă mijlocie
  • 1 mână de orez (circa 100 g)
  • 2 morcovi
  • 1 cartof mare
  • 1 legătură leuştean
  • ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Dai pe răzătoarea cu găuri mari zarzavatul (morcov, cartof, ceapă). Speli bine loboda şi ştevia, le toci mărunt. Zarzavatul îl pui cu puţin ulei la înăbuşit într-o oală de 3-4 l. Il laşi câteva minute să se înmoaie, apoi adaugi şi apă. Când începe să fiarbă zarzavatul, pui orezul ales şi spălat. După ce au fiert toate adaugi condimentele după gust şi apoi loboda şi ştevia.

Laşi să mai dea într-un clocot şi presari leuştean verde. Cine doreşte să mănânce de dulce poate drege ciorba la sfârşit cu 2 ouă bătute cu smântână, după gust.

Ciorba de loboda rosie si stevie

Ciorba_de_loboda_rosie_si_stevie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de stevie si loboda
  • ciorba de loboda si stevie
  • ciorba de loboda rosie
  • ciorba de loboda cu stevie
  • ciorba de stevie cu loboda

1 comentariu

  1. Daniela Dumitrascu

    Foarte buna ciorba de loboda

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.