Ciorba de legume de post

Printeaza

Ciorba de legume de post

Ingrediente:Ciorba de legume de post

  • 100 g morcov
  • pătrunjel
  • 150 g fasole verde
  • 150 g mazăre
  • 100 g ceapă
  • 75 ml ulei
  • 250 g cartofi
  • 200 g roşii
  • 50 ml oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci ceapa mărunt şi o căleşti în ulei. Adaug morcovul tăiat rondele şi-l căleşti şi pe el. Sting cu apă şi laşi să fiarbă.

Adaug fasolea tăiată în bucăţi de 3-4 cm, mazărea şi sarea.

După 20 de minute pui cartofii tăiaţi cubuleţe. Când sunt aproape fierţi pui roşiile curăţate şi tăiate cubuleţe.

Acreşti ciorba cu oţet, mai laşi să dea câteva clocote şi potriveşti de sare. La sfârşit presari verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.