Ciorba de legume cu corcoduse

Printeaza

Ciorba de legume cu corcoduse din: fasole, ceapa, morcov, corcoduse, cimbru, sare.

Ingrediente:Ciorba de legume cu corcoduse

  • 500 g fasole lată
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină păstârnac
  • 250 g corcoduşe
  • puţin cimbru proaspăt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert corcoduşele şi, când s-au înmuiat, se trec prin sită.
2. Se pun la fiert ceapa şi şi restul legumelor spălate, curătate şi tăiate după preferinţă..
3. Se acreşte ciorba cu piureul de corcoduşe şi se mai lasă să dea un clocot. Se trage de pe foc şi se potriveşte gustul de sare şi cimbru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.