Ciorba de legume cu busuioc

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba din:rosii, telina, morcovi, cartofi, dovlecei, varza, fasole verde, orez, usturoi, ulei, ceapa, busuioc si sare.

Ingrediente:Ciorba de legume cu busuioc

  • 3 căni roşii tăiate mărunt sau 1 cană bulion
  • 1 ţelină mică
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei mai mari tăiaţi
  • 1/2 varză mică
  • 2 căni fasole verde
  • 6-8 căni apă caldă
  • 1/2 cană de orez
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă busuioc
  • 4 linguri apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt şi o pui la călit în ulei în oala în care veiu pregăti toată ciorba împreună cu usturoiul, busuiocul, apoi adaugi cele 4 linguri apă. între timp, cureţi legumele şi tai mărunt ţelina, fasolea verde, varza şi morcovii, iar cartofii şi dovle­ceii îi tai cubuleţe; adaugi toate legumele peste ceapa călită, torni cele 6-8 căni de apă şi mai fierbi 30 minute.

La sfârşit, adaugi orezul şi roşiile şi mai fierbi 15-20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.