Ciorba de legume aromata

Printeaza

Ciorba de legume aromata din: fasole, ceapa, morcov, telina, pastarnac, petrunjel, rosii, sare, lamaie.

Ingrediente:Ciorba de legume aromata

  • 200 g fasole păstăi congelată
  • o ceapă
  • un morcov
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • câte o rădăcină de păstârnac şi pătrunjel
  • 4 roşii
  • sare
  • zeama de la 1/2 de lămâie

 

Mod de preparare:

Se taie mărunt rădăcinoasele şi se pun cu apă la fiert. După 20 de minute se pun fasolea congelată şi ceapa. Se lasă 5 minute şi apoi se pun roşiile tăiate mărunt.

Se lasă 10 minute la fiert, se trage oala de pe foc, se acreşte cu zeama de lămâie şi se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.