Ciorba de gasca cu bors

Printeaza

Ciorba de gasca cu bors din: piept de gasca, morcovi, telina, broccoli, bors, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de gasca cu bors

  • 250 g piept de gâscă
  • 1 legătură mare pătrunjel
  • 1 l supă de pui
  • 2 morcovi
  • 2 tije ţelină
  • 100 g broccoli
  • 250 ml borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie cozile mai groase ale pătrunjelului şi se leagă cu un fir subţire. Buchetul format se pune într-o oală, iar restul de pătrunjel se lasă deoparte.

Se dă în clocot supa de pui; se adaugă morcovii şi ţelina, se micşorează focul, se acoperă oala şi se fierbe 5 min. Se adaugă apoi fâşiile de piept de gâscă şi se fierbe foarte încet, sub capac, 5 minute.

Se pune broccoli şi se fierbe fără capac 3 minute.

Se clocoteşte borşul într-o crăticioară şi se adaugă pătrunjelul păstrat. Se scoate din ciorbă buchetul de pătrunjel, se adaugă borşul şi pătrunjel tocat. Se sărează şi se piperează după gust.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de gasca cu bors
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.