Ciorba de gaina si carnati afumati

Printeaza

Ciorba de gaina si carnati afumati din: carne de gaina, ceapa, morcov, pastarnac, radacina de patrunjel, orez, varza acra, carnati afumati, smantana, zeama de varza.

Ingrediente:Ciorba de gaina si carnati afumati

  • bucatile de carne cu os de la o gaina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri varza acra tocata
  • 150 g carnati afumati
  • 2 linguri smantana
  • 1 l zeama de varza

 

Mod de preparare:

Pui la fiert bucatile bune de ciorba de la o gaina in zeama de varza amestecata cu apa (ca sa nu fie prea acra). Adaugi zarzavatul intreg si spumezi ori de cate ori este nevoie.

Pui varza acra tocata si orezul curatat si spalat. Cand s-a fiert carnea, scoti zarzavaturile si le tai rondele. Mai fierbi si carnatul 5-10 minute, taiat tot rondele. Dregi cu smantana si presari patrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.