Ciorba de fasole verde cu bors

Printeaza

Ciorba de fasole verde cu bors din: apa, bors, morcov, ardei, ceapa, rosii, pastarnac, telina, fasole verde, sare.

Ingrediente:Ciorba de fasole verde cu bors

  • 2l apă
  • 500 ml borş
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 1 păstâmac
  • 1/2 rădăcină ţelină
  • 500 g fasole verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci legumele şi pui morcovul, ceapa, păstârnacul şi ţelina la fiert în apă cu sare. După ce au fiert 10-15 minute, adaugi fasolea, ardeiul şi roşiile descojite şi mai laşi să fiarbă încă 10 minute.

Fierbi borşul separat şi, după ce a dat în câteva clocote, îl torni în oală şi mai laşi să fiarbă 5-10 minute. Potriveşti de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.