Ciorba de fasole uscata dreasa cu stevie

Printeaza

 Ciroba de fasole uscata dreasa cu stevie

Pui fasolea boabe la fiert aşa cum faci de obicei, iar în timpul fierberii schimbi apa de 2-3 ori. In ultima apă în care va fierbe defini­tiv fasolea pui la fiert şi un morcov tăiat mărunt şi când a fiert fasolea tragi cratiţa de pe foc.

Iei o mână de ştevie, o cureţi, o speli în câteva ape, o opăreşti şi o toci mărunt. Intr-un vas căleşti foarte puţin o ceapă, adaugi o lin­gură de bulion şi ştevia tocată.

O laşi să se înăbuşe, apoi o adaugi în ciorbă. O laşi să fiarbă circa 10 minute, pui condimente, borş după gust şi sare dacă mai e nevoie. La sfârşit, pui leuştean sau pătrunjel verde tocat.

Ciorba de fasole uscata dreasa cu stevie

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.