Ciorba de fasole pestrita cu legume

Printeaza

Ciorba de fasole pestrita cu legume din: fasole pestrita, ceapa, morcovi, relina, pastarnac, bors, bulion, suc de rosii, cimbru, patrunjel, leustean, ulei, sare, ardei iute.

Ingrediente:Ciorba de fasole pestrita cu legume

  • 250 g fasole pestriţă
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • rădăcină de ţelină şi păstârnac
  • 1 l borş
  • bulion
  • suc de roşii
  • 2 crenguţe de cimbru
  • pătrunjel
  • leuştean
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • ardei iute, pentru servire

Mod de preparare:

Pui fasolea la înmuiat, apoi o speli şi o pui la fiert. Arunci prima apă, pui din nou apă fierbinte peste fasole şi laşi să fiarbă până se înmoaie boabele.

Adaugi apoi leguminoasele tăiate cubuleţe sau date pe râzătoare. Spre final adaugi uleiul, sucul de roşii, pastă de roşii şi borşul fiert separat.

Presari şi verdeaţa tocată mărunt, acoperi şi serveşti după câteva minute, alături de un ardei iute.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bors de fsole pestrita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.