Ciorba de fasole galbena cu lapte prins

Printeaza

Ciorba de fasole galbena cu lapte prins

Ingrediente:

  • 2 maine de fasole galbena
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 l lapte prins
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli fasolea, o rupi bucati si o pui la fiert in 2 l de apa clocotita cu sare. Cureţi morcovul, ceapa şi ardeiul gras, dai morcovul pe  răzătoarea mare, tai ceapa mărunt şi ardeiul bucăţi, apoi le adaugi în oală şi laşi să fiarbă.In acest timp calesti verdeata in 2-3 linguri de ulei, adaugi rosiile date prin razatoare si lasi sa se caleasca impreuna 10 minute, apoi torni totul în oala cu ciorbă.

Laşi ciorba să fiarbă 2-3 clocote, torni laptele prins, potriveşti de sare, opreşti focul şi presari si presari verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.