Ciorba de fasole cu costita afumata

Printeaza

Ciorba de fasole cu costita afumata din: faole alba, morcov, telina, ceapa, costita afumata, pasta de rosii, bors, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_fasole_cu_costita_afumata

  • 500 g fasole alba
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mare
  • 250 g costita afumata
  • 50 g pasta de rosii
  • 1 litru bors
  • sare

Mod de preparare:

Alege fasolea, spal-o si pune-o la fiert in apa rece (cam trei litri). Schimba apa de 2-3 ori, dar de fiecare data pune apa clocotita. Cand fasolea e aproape fiarta, adauga bucati de costita. Curata morcovul, telina si ceapa, toaca-le marunt si pune-le si pe ele la fiert.

Cand au fiert si legumele, adauga pasta de rosii si borsul cald si mai lasa sa clocoteasca 15 minute.

Ciorba de fasole cu costita afumata

Ciorba_de_fasole_cu_costita_afumata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.