Ciorba de curcan cu slanina
PrinteazaCiorba de curcan cu slanina din: tacamuri de curcan, morcovi, telina, ardei, rosii, ceapa, usturoi, slanina, otet, sare, piper.
- 1 kg tacamuri de curcan
- 2 morcovi
- 1 telina
- 2 cepe
- un ardei gras
- 3-4 rosii
- 5-6 catei de usturoi
- slanina afumata
- o legatura patrunjel verde
- otet
Mod de preparare:
Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Se adauga morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt. Cand ciorba e aproape fiarta se adauga rosiile decojite si tocate marunt.
Cu cateva minute inainte de a opri focul se toaca marunt slanina, patrunjelul si usturoiul. Se adauga la ciorba. La final, ciorba se acreste dupa gust cu otet.
Pofta buna!





