Ciorbă de curcan cu legume si taitei
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba cu: carne de curcan, ceapa, morcovi, telina, ardei gras, taitei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 spate de curca
- 600g gâturi’de curcăn
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 telină mică
- 1 ardei gras
- 150 taitei
- 1 leg. pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi la fiert spatele de curcan tăiat în bucăfi şi după 40-50 de minute adăugaţi gâturile de curcan şi legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt.
Lăsaţi să fiarbă 30-40 de minute, apoi adăugafi tăiţeîî şi potriviţi de sare şi piper. Mai lăsaţi să fiarbă 10 minute şi la final puneţi verdeaţa tocată mărunt. Lăsaţi să mai dea în 2-3 clocote.
Pofta buna!