Ciorbă de curcan cu legume si taitei

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu: carne de curcan, ceapa, morcovi, telina, ardei gras, taitei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 spate de curca
  • 600g gâturi’de curcăn
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telină mică
  • 1 ardei gras
  • 150 taitei
  • 1 leg. pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert spatele de curcan tăiat în bucăfi şi după 40-50 de minute adăugaţi gâturile de curcan şi legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt.

Lăsaţi să fiarbă 30-40 de minute, apoi adăugafi tăiţeîî şi potriviţi de sare şi piper. Mai lăsaţi să fiarbă 10 minute şi la final puneţi verdeaţa tocată mărunt. Lăsaţi să mai dea în 2-3 clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.