Ciorba de creier

Printeaza

 

 

O reteta de ciorba de creier, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi, telina, rosii uscate, bors, sare si piper.Ciorba de creier

Ingrediente :

  • 300 g creier de porc
  • 4 morcovi
  • 4 rădăcini de pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ţelină mică
  • 100 g roşii uscate
  • 500 ml borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare :

Pui creierul în apă rece şi-l laşi măcar 30 minute. Cureţi şi speli mor­covul, rădăcina de pătrunjel, ţelina, le tai mărunt şi le pui la fiert. După 20 de minute, adaugi car­tofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Când totul este aproa­pe gata, pui creierul peste 5 minute, zeama de varză acră, piperul, sarea şi mai dai  într-un clocot. Numai în momentul servirii, adaugi şi 1 lingură cu smântână.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de creier
  • ciorba de creier de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.