Ciorba de crap cu legume si verdeata

Printeaza

Ciorba de crap cu legume si verdeata din: crap, morcovi, rosii, cartofi, ardei rgasi, patrunjel, ulei, otet, ou.

Ingrediente:Ciorba de crap cu legume si verdeata

  • 1 crap
  • 2 morcovi
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • 2 arde grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei
  • otet pentru acrit
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Cureti si speli pestele, il portionezi, presari bucatile cu sare si le lasi deoparte. Cureti si tai legumele, in afara de rosii, si le pui la fiert in apa cu ulei  sare. După ce au fiert, adaugi roşiile tăiate cuburi şi le laşi şi pe acestea să fiarbă.

Pui şi peştele cu tot cu cap şi coadă şi după ce a fiert, îl scoţi cu grijă. Baţi oul cu puţină apă rece şi cu sare şi dregi ciorba cu ei. Acreşti cu oţet, după gust, mai laşi să dea un clocot şi stingi focul. Presari pătrunjelul şi laşi ciorba 5 minute să se aşeze înainte de a o aduce la masă cu pestele in farfuria fiecaruie sau prezentat separat, pe un platou.

Ciorba de crap cu legume si verdeata

Ciorba de crap cu legume si verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.