Ciorba de ciuperci cu ardei iute

Printeaza

Ciorba de ciuperci cu ardei iute

Ingrediente:Ciorba de ciuperci cu ardei iute

  • 1/2 kg ciuperci
  • 4 l zeama de carne(supa)
  • 2-3 morcovi
  • 1 albitura
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1ceapa
  • 1 galbenus
  • smintina
  • 1 lingurita delicat
  • frunze de leustean si de patrunjel verde
  • otet
  • piper
  • 6 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile, zeama de carne, condimentele, piper si frunzele de leustean.

Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smintina si un polonic de ciorba fierbinte.

Se potriveste gustul iar la final pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.