Ciorba de cartofi cu rosii si verdeata

Printeaza

Ciorba de cartofi cu rosii si verdeata din: cartofi, ceapa, verdeata, rosii.

Ingrediente:Ciorba de cartofi cu rosii si verdeata

  • un kilogram cartofi
  • 4 cepe
  • verdeaţă
  • roşii

 

Mod de preparare:

Cartofii, spălaţi, curăţaţi, tăiaţi în bucăţi, se pi fiarbă cu apă rece şi sare. Când dă primul clocot, se adauga o parte din pătrunjel verde, spălat, curăţat, tăiat mărunt.

Se serveşte cu restul de pătrunjel verde, tăiat marunt.

După preferinţe, se poate servi dreasă cu un galbenuş amestecat cu smântână şi zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place ciorba de cartofi. De doua ori pe saptamana, tin post astfel ca aceasta reteta este binevenite.
    Cand nu tin post, la ciorba de cartofi adaug si smantana. Este delicioasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.