Ciorba de carnati cu tarhon

Printeaza

Ciorba de carnati cu tarhon din: carnati afumati de porc, oase de vita, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, tarhon, orez, iaurt, ou, faina si ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_carnati_cu_tarhon

  • 200 g carnati afumati de porc
  • 500 g oase de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 legaturi tarhon
  • 1 lingura orez
  • 200 g iaurt
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi oasele de vita intr-un litru de apa. Scoti oasele dupa fierbere si pui legumele tocate marunt. Cand sunt fierte, pui orezul fiert separat si carnatii prajiti in ulei. Amesteci faina cu oul si iaurtul, torni amestecul peste ciorba, adaugi tarhonul si mai dai 3 clocote.

Ciorba de carnati cu tarhon

Ciorba_de_carnati_cu_tarhon

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata ciorba asta cu tarhon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.