Ciorba de burta cu fasole si chimen

Printeaza

Ciorba de burta cu fasole si chimen din: boabe de fasole albă, morcovi, rădăcină de ţelină, praz, burtă fiartă, usturoi, bulon, supa, chimen, sare, piper, cimbru, parmezan, patrunjel.

Ciorba_de_burta_cu_fasole_si_chimen

Ingrediente:

  •  1 cană boabe de fasole albă
  •  3 morcovi
  •  1/4 rădăcină de ţelină
  •  1 praz
  •  500 g burtă fiartă
  •  50 g unt
  •  1 căţel de usturoi
  •  1 lingură bulion
  •  11 supă
  •  1/4 linguriţă chimen
  •  sare, piper
  •  1 fir cimbru
  •  40 g parmezan
  •  1 fir pătrunjel

Mod de preparare:

Se lasă boabele de fasole la înmuiat peste noapte. A doua zi se scurge apa, se acoperă boabele cu apă proaspătă şi se fierb până ce se înmoaie.

Se taie bucăţi legumele. Pra­zul se taie rondele, care se înjumătăţesc. Se taie fâşii burta şi se clăteşte în ape reci şi fierbinţi succesive; se mai fiarbe 30 min. Se scurge apa.

Se topeşte untul şi se pră­jesc legumele; se adaugă bur­ta, usturoiul pisat şi bulionul. Se mai prăjesc 2 min. Se adaugă supă, chimen, cimbru, piper şi sare; se mai fierbe cca 15 min. Se adaugă boabe­le de fasole; se încălzesc şi se servesc. Se presară pe fiecare porţie parmezan ras si patrunjel.

Ciorba de burta cu fasole si chimen

Ciorba_de_burta_cu_fasole_si_chimen

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole cu chimen

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.