Ciorba de bureti cu carne de miel

Printeaza

Ciorba de bureti cu carne de miel din: cap de miel, intestine de miel, maruntaie de miel, carne, morcov, ceapa verde, ceapa, usturoi verde, ceapa, usturoi verde, macris, bulion, sare, leustean, ou, ardei gras.

Ingrediente:Ciorba de bureti cu carne de miel

  • 1 cap de miel
  • intestinele de miel
  • maruntaiele de miel (inima, ficat, splina, plamani)
  • cateva bucati de carne
  • 1 morcov
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 2 pumni de macris
  • bulion
  • sare
  • leustean
  • 1 ou
  • 1 ardei gras

 

Mod de preparare:

Pui la fiert capul si maruntaiele impreuna cu ceapa si morcovul. Cand au fiert, scoti maruntaiele intestinele, si tai cubulete intestinele in fasii de aproximativ de 1 cm.

De aici vine si numele de “ciorba de bureti”.

Dupa ce le-ai tocat, le pui din nou la fiert, adaugi bulionul, ardeiul gras si carnea.

Cand este aproape gata, pui usturoiul si macrisul tocat, sare dupa gust. Cand este gata, pui leusteanul tocat marunt si dregi ciorba cu oul batut.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de bureti cu carne de miel
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.