Ciorba de biban cu cartofi

Printeaza

Ciorba de biban cu cartofi din: ceapa, morcovi, telina, zeama de lamaie, biban, cartofi, sare, piper, lapte, boabe de porumb, ulei de masline.

Ingrediente:Ciorba_de_biban_cu_cartofi

  • jumatate de cana de ceapa tocata
  • jumatate de cana de morcovi cubulete
  • jumatate de cana de telina cubulete
  • zeama unei jumatati de lamaie
  • 500 g de biban
  • 200 g cartofi pasati
  • o cana de apa
  • sare si piper dup gust
  • o cana de lapte
  • o cutie de boabe de porumb
  • 3 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Sototaţi ceapa, morcovii şi telina într-o oală cu 3 linguri de ulei timp de 5 minute. Adăugaţi peştele bucăţi, cartofii, zeama de lămâie, apă, sare şi piper. Dati în clocot şi reduceţi flacăra. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă 10 mininute.

Turnaţi deasupra laptele şi boabele de porumb. Amestecaţi şi aşteptaţi să se încălzească. Nu lăsaţi să fiaiarbă. Serviţi fierbinte.

Ciorba de biban cu cartofi

Ciorba_de_biban_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.