Ciorba de aripioare de pui cu rosii

Printeaza

Ciorba de aripioare de pui cu rosii din: aripioare de pui, ceapa, morcov, radacina de paturnjel, radacina de pastarnac, rosii, ulei, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de aripioare de pui cu rosii

  • 500 g aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 4-5 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 lamaie-zeama
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi aripioarele, pârliţi-le la flacăra aragazului, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 3 litri de apă. Adăugaţi legumele curăţate, spălate, tocate mărunt şi călite 3-4 minute în ulei. După 15 minute, puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubulete.

Fierbeti ciorba încă 20-30 de minute, apoi potriviţi de sare şi piper, puneţi verdeaţa tocată mărunt şi zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.