Ciorba de ardei umpluti

Printeaza

Ciorba de ardei umpluti din: carne tocata, orez, morcovi, ceapa, sare, piper, boia.

O pregăteşti astfel: Cureţi şi speli foarte bine 10 ardei graşi, nu prea mari. Ii laşi să se scurgă, între timp faci umplutura.

Ingrediente:Ciorba de ardei umpluti

  • 1/2 kg carne tocată
  • 250 g orez
  • 4 morcovi
  • 4 cepe mijlocii
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Razi morocvul şi-l căleşti cu ceapa tăiată mărunt. Fierbi orezul separat şi-l amesteci cu legumele şi carnea. Umpli ardeii, îi aşezi în oală cu gura în sus şi îi acoperi cu 2 l de apă, ca să aibă în ce fierbe.

Mai adaugi un morcov, o ceapă, un ardei gras, toate tocate mărunt, potriveşti de sare, piper, boia şi la sfârşit presari pătrunjel fin tocat. Torni şi o cutie de smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.