Ciorba de agrise cu carne si smantana

Printeaza

Ciorba de agrise cu carne si smantana din: carne sau oase afuma­te, agrişe, ceapă, orez, gălbenuş, smântână, pătrunjel, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_agrise_cu_carne_si_smantana

  • 300 g carne sau oase afuma­te
  • 1/4 kg agrişe
  • 1 ceapă
  • 2 linguri orez
  • 1 gălbenuş
  • 150 g smântână
  • pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Pui carnea sau oasele la fiert în 2-3 l de apă rece, împreună cu ceapa toca­tă mărunt. Când carnea este fiartă, adaugi orezul şi agrişele întregi, curăţate de codiţă. Potriveşti gustul de sare. Agrişele vor acri suficient ciorba.

Dacă este prea acră ciorba, adaugi puţin zahăr.Când toate ingredientele sunt fierte, iei oala de pe foc şi o dregi cu gălbenuşul frecat cu smântână şi cu 2 linguri de apă rece. Pui şi puţină ciorbă fierbinte, apoi adaugi amestecul peste ciorba din oală.

Ciorba de agrise cu carne si smantana

Ciorba_de_agrise_cu_carne_si_smantana

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mancat ciorba de agrise pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.