Ciorba cu varza si carne cu gust delicat de smantana

Printeaza

Ciorba cu varza si carne cu gust delicat de smantana

Ciorba cu varza si carne cu gust delicat de smantana

Ingrediente:

  • 250 g cartofi
  • 250 g varza alba
  • 250 g sfecla rosie
  • 1 tulpina praz
  • 1 ceapa
  • 2 linguri margarina
  • 1 l supa
  • 300 g file vita
  • 1 lingura ulei
  • Sare, piper
  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 150 g smantana

Preparare:

Pregatiti cartofii si legumele, taiati cartofii cubulete, varza fasii si radeti sfecla. Taiati prazul inele. Curatati ceapa si tocati-o cubulete. Incingeti margarina intr-un vas si caliti ceapa.

Adaugati legumele si amestecati continuu. Stingeti cu supă lasati totul cca 15 min sa fiarba. Spalati carnea si uscati-o cu un servet de bucatarie. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti carnea pe fiecare parte cate 4-5 minute. Lasati-o sa se linisteasca, apoi condimentati-o cu sare si piper si taiati-o cuburi mari.

Condimentati ciorba cu sare, piper si otet si amestecati-o cu bucatile de carne. Ornati cu patrunjel. Asezati smantana intr-un castron separat si puneti cate o lingura in fiecare farfurie.

Ciorba cu varza si carne cu gust delicat de smantana.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta aceasta reteta de ciorba. Nu obisnuiesc sa pun varza in ciorba, dar merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.