Ciorba cu rasol de porc 

Printeaza

Ciorba cu rasol de porc din: rasol de porc, picioare de porc, fleica, oua, smantana, morcov, otet, sare, usturoi.

Ingrediente:Ciorba cu rasol de porc

  • 1 rasol şi 2 picioare de porc
  • 1 kg de carne
  • 10 ouă
  • 1 kg smântână
  • 1 morcov
  • oţet
  • sare
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea ca pentru piftie. Strecori zeama, scoţi carnea şi o tai feliuţe. Dai zeama într-un clocot şi adaugi carnea taiata. Separat baţi ouăle cu mixerul sau cu telul, adaugi smântână şi 2 linguri de oţet. Omogenizezi cu mixerul.

Pui 2-3 polonice de zeamă fiartă în pasta obţinută şi o subţiezi. 0 adaugi în ciorbă ames­tecând continuu. Mai adaugi vegeta sau sare şi oţet după gust.

O consumi cu oţet şi mujdei după gust.

 

Poftă bună!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba cu rasol de porc
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.