Ciorba cu piept de porc

Printeaza

Ciorba cu piept de porc din: piept de porc, orez, zarzavat, ceapa, oua, smantana, otet, tarhon, sare.

 

Ingrediente:Ciorba cu piept de porc

  • 1 kg piept de porc cu coaste
  • 60 g orez
  • 500 g zarzavat
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 100 g smântână
  • oţet
  • tarhon şi sare, după gust

 

Mod de preparare:

Pieptul de porc se pune la fiert cu apă şi sare, se îndepărtează spuma şi se adaugă ceapa tăiată mărunt.

Zarzavatul se pune întreg, crestat la capete.

Se pune să fiarbă împreună cu carnea, numai pentru a-i da gust, la final el scoţându-se din oală.

Când totul s-a fiert, se adaugă orezul fiert separat, tarhonul, numai frunze, opărit şi tocat, sare şi oţet.

Se ia vasul de pe foc şi, după circa un sfert de oră, se drege cu gălbenuş şi smântână.

 

 

Pofta buna!

 

poate te intereseaza si:

Ciorba de porc cu zeama de castraveti in saramura

Ciorba din care de porc cu zeama de varza

Ciorba din care de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, ceapa, patrunjel, ardei, varza, telina, patrunjel, leustean, zeama de varza, sare, rosii. Ingrediente: 0,750 kg carne de porc (cu oase) 2 morcovi 2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 ardei gras (gogoşar sau capia) 1/4 varză 1/2 telină 1 legătură pătrunjel 1 […]

Ciorba ardeleneasca cu costita de porc

Ciorba ardeleneasca cu costita de porc

Ciorba ardeleneasca cu costita de porc din: costita, morcovi, patrunjel, ardei, ceapa, orez, ulei, sare, leustean, smantana, varza murata. Ingrediente: 400 g costiţă de porc afumată 4 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1 ardei capia 1 ceapă 40 g orez 4 linguri ulei sare leuştean 100 ml smântână 100-150 ml zeamă de varză murată   […]

 

Ciorba_de_creier_de_porc

Ciorba de creier de porc

Ciorba de creier de porc din: creier de porc, faina, unt, smantana, patrunjel, lamaie, sare, piper, crutoane. Ingrediente: 2 creieri de porc 2 linguri făină 2 linguri unt 1 litru supă de oase 1 gălbenuş de ou 100 ml smântână frunze de pătrunjel verde sare piper 1 lămâie 4 felii franzelă prăjită sau crutoane   […]

Ciorba de sira de porc cu galuste de faina

Ciorba clasica de porc

Ciorba clasica de porc din: piept de porc, telina, morcovi, pastarnac, cartofi, dovlecel, ardei, ceapa, rosii, suc de rosii, zeama de varza, leustean, patrunjel, marar, zahar. Ingrediente: 750 g piept de porc 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac 1 cartof 1 dovlecel 1 ardei roşu 1 ceapă 6-8 roşii cherry 100 ml suc de roşii […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.