Ciorbă cu lapte bătut

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu: ceapa, morcov, radacina de patrunjel, rosii, fasole verde, mazare, cartofi, sare, marar, patrunjel, piper, lapte batut.

Ingrediente:Ciorbă cu lapte bătut

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 3-4 roşii
  • o mână păstăi de fasole verde
  • o mână de mazăre
  • 3 cartofi
  • sare
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • 1 l lapte bătut

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul, îl speli şi îl tai. îl pui la fiert cu 1,5 I apă. Adaugi boabele de mazăre şi fasolea verde ruptă în bucăţi. După 15 minute adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe. Când s-au fiert cartofii, adaugi roşiile date pe râzătoare şi mai laşi pe foc.

După 10 minute, torni laptele bătut, sarea şi piperul. Mai laşi să dea un clocot, apoi iei ciorba deoparte. Serveşti ciorba cu verdeata.

Ciorbă cu lapte bătut

Ciorbă cu lapte bătut

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • teci cu lapte
  • ciorba de pastai cu lapte acru
  • pastai cu lapte

1 comentariu

  1. o nebunie ciorba cu lapte batut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.