Ciorba cu coaste afumate

Printeaza

Ciorba cu coaste afumate din: coaste afumate, tarhon, morcovi, cartofi, telina, ardei gras, ores, otet si smantana.

Ingrediente:Ciorba cu coaste afumate

  • 800 g coaste afumate
  • doi morcovi
  • doi cartofi
  • o ţelină mică
  • un ardei gras
  • 150-180 g orez
  • oţet
  • tarhon
  • 300 g smîntînă

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert într-o oală de 10 litri, se ia spuma şi se lasă la clocotit pînă este pe jumătate fiartă (să intre destul de uşor furculiţa în carne).

Se adaugă zarzavaturile întregi şi se lasă 45-50 minute la fiert, împreună cu carnea. Cînd sînt fierte, zarzavaturile se scot din oală cu strecurătoarea şi se adaugă orezul, care se lasă la fiert 20-25 de minute.

Se adaugă smîntînă, tarhon şi oţetul, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.