Ciorba cu carne de porc, varza si ardei iute

Printeaza

Ciorba cu carne de porc, varza si ardei iute din: carne de porc, varza, ceapa, ardei, morcov, bulion de tomate, cimbru, marar, sare, ardei iuti.

Ingrediente:Ciorba_cu_carne_de_porc_varza_smantana_si_ardei_iute

  • 1 kg carne de porc, cu os
  • 1 varza dulce mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 200 g bulion de tomate
  • cateva fire de cimbru uscat
  • marar uscat sau verde
  • sare
  • ardei iuti

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea în 3-3 1/2 litri apă, până începe să se desprindă de os.

Cureţi şi speli legumele, apoi le tai după preferinţă şi le adaugi în oală. Este bine ca varza să o tai în fâşii ceva mai late.

Adaugi la fiert crenguţe de cimbru, care vor da astfel o aromă mai plăcută.

Cand carnea si varza s-au inmuiat adaugi bulionul si lasi pe foc pana cand varza se inmoaie bine. La sfârşit, scoţi carnea, îndepărtezi oasele şi o porţionezi.

Sărezi ciorba după gust, adaugi din nou carnea în ciorbă, scoţi crenguţele de cimbru şi presari mărarul fin tocat. Serveşti ciorba cu smântână şi ardei iute.

Ciorba cu carne de porc, varza si ardei iute

Ciorba_cu_carne_de_porc_varza_smantana_si_ardei_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.