Ciorba Csirke Ragu

Printeaza

Ciorba Csirke Ragu din: piept de pui, morcovi, usturoi, faina, lamaie, ciuperci, mazare, ulei, sare, piper, tarhon, smantana.

Ingrediente:Ciorba_Csirke_Ragu

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 3 morcovi
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură făină
  • zeamă de lămâie
  • 2-3 ciuperci
  • 100 g mazăre verde
  • puţin ulei
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • smântână pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă, după ce s-a încălzit uleiul, aşezi pieptul de pui tăiat cubuleţe şi îl laşi câteva minu­te să se înăbuşe bine. Treptat, adaugi morcovii tăiaţi cubuleţe şi usturoiul tocat mărunt. Pui o lingură de făină, amesteci bine, sărezi, piperezi, torni apă şi laşi să fiarbă.

După câteva clocote, adaugi mazărea şi, la sfârşit, ciu­percile şi tarhonul.

 

Ciorba Csirke Ragu

Ciorba_Csirke_Ragu

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.