Ciorbă cu carne de mistret

Printeaza

O reteta de ciorba cu carne de mistret din: carne de porc mistret, cartofi, ceapa, telina, patrunjel, ardei gras, zeama de lamaie, galbenusuri, sare si piper.

Ingrediente:Ciorbă cu carne de mistret

  • carne de porc mistret
  • cartofi
  • ceapa telina
  • radacina de patrunjel
  • ardei gas
  • zeama de lamaie
  • 2-3 galbenusuri
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cantităţile sunt la aprecerea fiecăruia. Pui la fiert carnea de mistreţ. Apoi adaugi legumele tăiate, mai puţin cartoful pe care îl vei adăuga când celelalte legume sunt aproape fierte.

După ce s-a fiert şi cartoful, adaugi sare şi piper după gust, acreşti ciorba cu zeamă de lămâie şi o dregi cu gălbenuş. La final, adaugi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!


Friptura de porc

Medalion de mistret cu sos

Medalion de mistret cu sos din: muschi de mistret, untura, usturoi, ceapa, castraveciori murati, mustar, zarzavat, vin, patrunjel, franzela, bulion, faina, sare. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc mistreţ (vânat) 10 linguri untură 1 cană oţet 2 căpăţâni de usturoi 4 cepe 1/2 kg castraveciori muraţi 3 linguri muştar zarzavat de supă (minimum telină şi […]

Burgoo

Tocana de mistret

Tocana de mistret din: carne de mistret, ardei, ceapa, boia, dafin, vin, piper, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de mistreţ 2-3 buc. de ardei gras 4 cepe 1 linguriţă de boia dulce 3 frunze de dafin 1 pahar de vin piper sare ulei   Mod de preparare: Carnea de mistreţ, scoasă de la marinat, […]

Medalion romanesc

Cotlete de mistret

Cotlete de mistret din: cotlete de mistret, ulei, unt, sare. Ingrediente: 5 cotlete de mistreţ 2 linguri de ulei 2 linguri de unt sare   Mod de preparare: Cotletele de mistreţ se bat uşor cu bătătorul de carne, pe ambele părţi, şi se sărează. Cine doreşte, le poate împăna cu feliuţe de slănină. Intr-o tigaie […]

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de mistret
Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorbă cu carne de mistret
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

1 comentariu

  1. Eheeee, nu se prea gaseste carnea de mistret. E o raritate si nici nu e prea ieftina 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.