Ciorba de cap de miel

Printeaza

Ciorba de cap de miel din: cap de miel, oase de miel, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, leustean, orez, ou, smantana, sare si otet.

 

Ingrediente:Ciorba de ied

  • 1 cap de miel
  • câteva oase de miel
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 ceapă
  • frunze de leuştean
  • 1 pahar cu orez
  • 1 ou
  • 1 cutie smântână
  • sare şi oţet dupa gust (dacă nu îţi place cu oţet, poţi acri ciorba cu sare de lămâie sau cu borş)

 

Mod de preparare:

Capul şi oasele le speli bine şi le pui la fiert, iei spuma de câteva ori, până numai face deloc.

Adaugi apoi zarzavatul tăiat mărunt şi sarea.

După circa 30 de minute adaugi şi orezul.

Când a fert şi carnea, şi orezul, acreşti ciorba după gust şi o iei de pe foc.

O dregi cu ou bătut cu smântână, apoi leuşteanul tocat mărunt.

 

Pofta buna!


 

Ciorba cu carne de oaie, fasole si legume

Ciorba cu carne de oaie, fasole si legume din: apa, carne de oaie, fasole, cartofi, ceapa, morcov, patrunjel, telina, rosii, bors acru, sare, ardei iute, leustean si verdeata. Ingrediente: 6 pahare apă 500 g carne de oaie 1 pahar fasole alba 2 cartofi 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel ½ rădăcină de ţelină […]

 

 

Bors din cap de miel

Bors din cap de miel cu legume

Bors din cap de miel cu legume din: cap de miel, costite, ceapa, morcov, telina, rosie, leustean, bors, orez, sare. Ingrediente: 1 cap de miel si 2-3 costiţe 1 ceapă 1 morcov 1 ţelină 1 roşie 1 ardei gras 1 legătură de leuştean 1 l borş 1 ceşcuţă cu orez sare   Mod de preparare: […]

Ciorba_din_cap_de_miel

Ciorba din cap de miel

Ciorba din cap de miel din: cap de miel, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, leurda, orez, smantana, sare, otet. Ingrediente: 1 cap de miel bine curăţat 3-4 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelina 2 legături ceapă verde 1 legătură leurdă sau 2-3 fire usturoi verde 50 g orez 2 gălbenuşuri 200 g smântână sare oţet […]

Ciorba de miel cu orez

Ciorba de berbec (sau oaie)

Ciorba de berbec din: carne de berbec, morcovi, patrunjel, pastarnac, varza, rosii, ardei, sare, bors. Ingrediente: 1 kg carne de berbec (oaie) 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 varză mică 1/2 kg roşii 2 ardei graşi sare 1 l borş   Mod de preparare: Carnea se spală bine şi se taie în bucăţi mai […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba din cap de miel
  • ciorba pe cap de miel
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-cap-miel html
  • ciorbă cap de miel
  • reteta ciorba de cap de miel

1 comentariu

  1. Astept pana la paste din pacate. Atunci o sa pun si eu pe masa o ciorba din cap de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.