Ciorba bucovineana

Printeaza

 Ciorba bucovineana

Ingrediente:Ciorba bucovineana

  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 rădăcini de pătrunjel sau conopidă de la congelator
  • 1 sfeclă roşie
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură leuştean

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi pui la fiert într-o oală cu apă cartofii, morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ceapa tăiate ca pentru ciorbă. După ce au dat în clocot, potriveşti de sare.

Pentru a-i da ciorbei o culoare plăcută, pui şi sfecla roşie tăiată cubuleţe şi un ardei iute tăiat bucăţele. După ce legumele au fiert, adaugi mărarul, leuşteanul şi pătrunjelul tocate mărunt şi o lingură de ulei şi mai laşi puţin la foc mic.

Ciorbă bucovineană

Ciorba bucovineana

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba bucovineana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.