Ciorbă albă din ciolan afumat cu tarhon

Printeaza

Ciorbă albă din ciolan afumat cu tarhon

Ingrediente:Ciorba alba din ciolan afumat cu tarhon

  • 1 ciolan afumat
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 2-3 bucheţele conopidă la congelator
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri tarhon uscat
  • 1 ou
  • sare
  • 100 g smântână

 

 

Mod de preparare:

Pui ciolanul întreg (foarte bine curăţat şi spălat) la fiert în apă fără sare. In acest timp cureţi morcovul, ceapa, rădăcina de pătrunjel, ţelina şi cartofii, tai cubuleţe, iar conopida o laşi să se decongeleze.

PD*25205002

După ce a fiert îl scoţi într-o farfurie, apoi în aceeaşi zeamă pui să fiarbă tăiate şi conopida decongelată. Desfaci carnea de pe ciolan, o adaugi în oală după ce au fiert legumele şi mai dai ciorba într-un clocot.

Potriveşti gustul de sare. O dai deoparte, o laşi puţin să se răcească, apoi torni smântână amestecată cu oul şi pre­sari tarhonul mărunţit.

Ciorbă albă din ciolan afumat cu tarhon

Ciorba alba din ciolan afumat cu tarhon

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.