Ciorbă albă de ciuperci Pleurotus

Printeaza

Ciorbă albă de ciuperci Pleurotus

Ingrediente:Ciorba alba de ciuperci Pleurotus

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 1 legatura frunze de leustean

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul, il pui la fiert in 4 l de apa cu sare si dupa ce a fiert il treci prin razatoarea cu ochiuri mici. Cureti ciupercile, le tai faşii subtiri si le adaugi impreuna cu zarzavatul ras in zeama in care a fiert aceasta din urma.

Lasi totul 15 minute si in acest timp freci galbenusurile cu smantana, cu faina si cu usturoiul pisat. Iei oala de pe foc, torni treptat amestecul de smantana pregatit, pui lamaie taiata felii si presari leusteanul tocat.

Ciorbă albă de ciuperci Pleurotus

Ciorba alba de ciuperci Pleurotus

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.