Ciolan cu bere

Printeaza

Ciolan cu bere din: ciolan, foi de dafin, piper, sare, ceapa, bere, ulei, cimbru.

Ingrediente:Ciolan_cu_bere

  • un ciolan neafumat
  • 2 foi de dafin
  • o linguriţă boabe de piper
  • o sticlă bere blondă
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • o linguriţă de cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciolanul bine curăţat se pune la fiert în apă cu piper şi foi de dafin. Se lasă la fiert o oră şi apoi se scurge bine.

Se unge cu ulei, se presară sare, piper şi cimbru şi se aşază într-un vas de cuptor pe un pat de ceapă. Se toarnă berea şi se lasă la cuptor 45 de minute.

Ciolan cu bere

Ciolan_cu_bere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.