Ciolan cu bere, la cuptor

Printeaza

Ciolan cu bere, la cuptor din: ciolan crud de porc, dafin, unt, ulei, boia, cimbru, sare, piper, usturoi, praf de usturoi sos de soia, bere, piper boabe.

Ingrediente:Ciolan cu bere, la cuptor

  • 1 bucată ciolan crud de porc
  • 2 foi de dafin
  • 30 g unt
  • 1 linguriţă ulei
  • 3 linguriţe boia dulce
  • 2 linguri cimbru
  • 1/2 linguriţă sare
  • piper după gust
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri praf de usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 500 ml bere
  • 1 linguriţă piper boabe

 

Mod de preparare:

Fierbi ciolanul timp de 15 minute în apă cu boabe de piper, foile de dafin, sare şi căţeii de ustu­roi. Scoţi ciolanul şi îi crestezi pielea şi pe

Fierbi ciolanul timp de 15 minute în apă cu boabe de piper, foile de dafin, sare şi căţeii de ustu­roi. Scoţi ciolanul şi îi crestezi pielea şi pe lungime, şi pe lăţime, îl presari pe rând cu condimente, masând bine carnea după fiecare condiment adăugat.

Ungi o tavă potrivită cu ulei, aşezi ciolanul în tavă, îl stropeşti cu puţină bere şi îl pui în cuptorul încins la 225°C. La fiecare 15 minute mai stropeşti ciolanul cu puţină bere, până se termină toată berea, apoi îl stropeşti cu sosul format în tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.