Ciolan afumat cu varza murata si cartofi

Printeaza

Ciolan afumat cu varza murata si cartofi din: ciolan afumat, varza murata, ceapa, cartofi, supa de legume, suc de rosii, ulei, piper.

Ingrediente:Ciolan_afumat_cu_varza_murata_si_cartofi

  • 2 bucati ciolan afumat
  • 2 verze murate
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 200 ml supa de legume
  • 200 ml suc de rosii
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocam varza fideluta si o stoarcem. Tocam cepele marunt si le prajim in 5 linguri de ulei. Dupa ce s-au aurit, punem varza tocata, amestecam bine si turnam supa si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pe foc mic pana scade si se patrunde, aproximativ 90 de minute.

Adaugam piper si punem varza intr-o tava intinsa. Asezam ciolanele deasupra si cartofii taiati felii groase si bagam la cuptor pentru 60 de minute. Servim fierbinte.

Ciolan afumat cu varza murata si cartofi

Ciolan_afumat_cu_varza_murata_si_cartofi

Pofta buna!


Poate iti place si:

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan afumat de porc cu legume din: ciolan afumat de porc, sare grunjoasa, boia dulce si picanta, piper, susan, vin rosu, dovlecei, ardei copt, cartofi si ulei. Ingrediente: un ciolan afumat de porc sare grunjoasa boia dulce si picanta piper negru si alb, macinat si boabe susan prajit ulei de floarea soarelui 50 ml vin […]

Ciolan afumat cu varza si vin

Ciolan afumat cu varza si vin 

Ciolan afumat cu varza si vin din: ciolan, varza, vin, ceapa, morcovi, ulei, bulion, piper, miere, mustar. Ingrediente: un ciolan afumat o varză medie 500 ml vin alb 2 morcovi o ceapă 3 linguri ulei 2 linguri bulion câteva boabe piper 2 linguri miere 2 linguri muştar   Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert […]

Cartofi noi cu ciolan afumat

Cartofi noi cu ciolan afumat

Cartofi noi cu ciolan afumat din: ciolan, cartofi, ceapa, marar, ulei, ghimbir, chili, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciolan afumat 1 kg cartofi noi 1 ceapă 1/2 legătură mărar ulei piper ghimbir chilli sare 1-2 linguri ulei   Mod de preparare: Tai ciolanul şi îl fierbi 40 de minute, apoi îl scoţi, îl scurgi şi […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.