Ciolan afumat cu varza si vin 

Printeaza

Ciolan afumat cu varza si vin din: ciolan, varza, vin, ceapa, morcovi, ulei, bulion, piper, miere, mustar.

Ingrediente:Ciolan afumat cu varza si vin

  • un ciolan afumat
  • o varză medie
  • 500 ml vin alb
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • câteva boabe piper
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri muştar

 

Mod de preparare:

Ciolanul se pune la fiert şi se lasă aproximativ o oră.

Intre timp, varza, morcovii şi ceapa se taie fideluţă şi se pun la călit în ulei.

Se transferă varza într-un vas de cuptor, se aşază deasupra ciolanul uns cu amestec de miere şi muştar. Se toarnă vinul, se adaugă bulionul, boabele de piper şi se mai lasă la cuptor pentru o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.