Ciolan afumat cu fasole

Printeaza

Ciolan afumat cu fasole din: ciolan afumat, fasole, morcovi, ceapa, ulei, bulion, ardei gras, sare, piper, cimbru, foi de dafin.

Ingrediente:Ciolan_afumat_cu_fasole

  • 1 ciolan afumat cu os
  • 500 g fasole
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, ceapa şi ardeiul şi le speli. Tai ceapa julien, iar morcovii şi ardeiul cubuleţe. Speli bine şi carnea şi o pui a fiert. Dai în câteva clocote şi arunci apa. Apoi, laşi ciolanul la fiert 1 oră şi jumătate.

Pui la călit în ulei ceapa, ardeiul şi morcovii. Când ceapa devine transparentă, adaugi bulionul, sarea, piperul, cimbrul şi foile de dafin. Acoperi cratiţa şi laşi să fiarbă la foc mic 15 de minute.

Scurgi carnea şi o tai bucăţi. Arunci apa. Scurgi fasolea şi o amesteci cu sosul şi carnea şi mai laşi la fiert încă 20-30 de minute.

Ciolan afumat cu fasole

Ciolan_afumat_cu_fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.