Ciocolata calda cu dovleac

Printeaza

Ciocolata calda cu dovleac din: apa, lapte de soia, zahar de cocos, cacao, scortisoara, piure de dovleac.

Ingrediente:Ciocolata calda cu dovleac

  • 250 ml apă
  • 250 ml lapte de soia
  • zahăr de cocos după gust
  • 2 linguri cacao raw
  • 1 linguriţă rasă scorţişoară
  • 5 linguri piure de dovleac

 

Mod de preparare:

Apa şi laptele de soia se pun la fiert până dau un clocot. Se amestecă 3 linguri de piure de dovleac cu scorţişoara, zahărul de cocos şi pudra de cacao.

Se pun departe 5 linguri de compoziţie fierbinte, restul se toarnă încet în bol şi se omogenizează.

Se păstrează 5 linguri de compoziţie fierbinte.

Toată ciocolata se îndulceşte după gust şi se pune iar pe foc, să se încălzească. Se toarnă apoi în căni, iar deasupra se pune amestecul de 5 linguri de lapte şi apă lăsate deoparte cu 2 linguri de piure rămas şi zahăr de cocos după gust.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.