Ciocolata calda cu chili

Printeaza

Ciocolata calda cu chili din: apa, lapte de soia, zahar de cocos, cacao, scortisoara, turmeric, fulgi de chili.

Ingrediente:Ciocolata calda cu chili

  • 250 ml apă
  • 250 ml lapte de soia
  • zahăr de cocos după gust
  • 2 linguri cacao raw
  • 1 linguriţă rasă
  • scorţişoară
  • 1/2 linguriţă turmeric
  • fulgi de chili proaspăt măcinaţi

 

Mod de preparare:

Apa şi laptele de soia se pun pe foc şi se lasă să dea într-un clocot.

Intre timp se amestecă într-un bol praful de cacao, zahăr de cocos după gust, scorţişoară, turmeric şi fulgi de chili. Se toarnă deasupra câteva linguri de apă rece şi se omogenizează foarte bine totul obţinându-se o pastă fină fără niciun cocoloş.

Este momentul să se toarne şi compoziţia fierbinte.

Mai întâi puţin, amestecând mereu cu o lingură, până începe să se dizolve crema de cacao.

Se pune tot lichidul fierbinte, se omogenizează şi se mai adaugă zahăr de cocos după gust.

Se serveşte fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.